Kayseri Il Ve Ilçe Kadın Vaizleri Kasım Ayı

kayseri il ve ilçe kadın vaizleri kasım ayı

04 Kasım 2021 - 17:10

“2021 Yılı 4. Dönem İl ve İlçe Kadın Vaizleri İstişare Toplantısı” 03.11.2021 Çarşamba günü saat 15.00’da İl Müftü Vekili Mehmet İzci’nin başkanlığında İl Müftülüğü toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıda,   2021 Yılı 4. Dönem vaaz ve irşad programı, tv/radyo programları, gençlik merkezleri ve yurtlardaki vaaz irşad faaliyetlerin değerlendirilmesi ve gündemdeki diğer konularla ilgili istişareler yapıldı.

Toplantı sonrası İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube’den gelen görevliler tarafından il ve ilçe kadın vaizlerine “En İyi Narkotik Polisi: Anne Projesi” hakkında sunum yapıldı.

Düzenlenen toplantıya İl Müftü Vekili Mehmet İzci, İl Müftü Yardımcısı Sedanur Sezen, il ve ilçe  kadın vaizleri katıldı.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret