Kilis’de “gençliğe Dair Söyleşiler” Konulu Seminer...

Kilis'de “gençliğe Dair Söyleşiler” Konulu Seminer Düzenlendi

“gençliğe dair söyleşiler” konulu seminer düzenlendi

17 Aralık 2021 - 17:45

Kilis İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizasyonunda, Kilis Müftülüğü bünyesinde görev yapan personele yönelik “Gençliğe Dair Söyleşiler” konulu seminer düzenlendi.

Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mustafa Irmaklı seminere konuşmacı olarak katıldı.

Irmaklı konuşmasında;

“Diyanet İşleri Başkanlığımızın başlatmış olduğu gençlik çalışmalarının son dönemde büyük bir ivme kazandığını belirtti. Gençlik çalışmalarında özellikle gençlerin gönlüne dokunabilmeyi kişinin kendine dert edinmesi gerektiği, ergenlik çağında problemli genç olmadığını, ilgiye muhtaç gençlerin olduğuna vurgu yaptı.

Bu bilinçle daha çok çalışmamız gerektiğini ifade eden Irmaklı; İslam insanlığa özgür, onurlu, güvenli ve insanca bir hayat vadeder ama bu hayatı yaşanır kılmak için çaba göstermek gerekir. Dolayısıyla sizler büyük bir ideale, sağlam bir inanca, köklü bir bilgiye, asil bir duruşa ve aksiyona sahip olmalısınız. Böyle olduğunuzda başta kalbimiz, evimiz, şehrimiz, ülkemiz ve dünyamız daha güzel olacaktır.” İfadelerini kullandı.

Program sonunda İl Müftü Vekili Recep Çarpar tarafından Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mustafa Irmaklı’ya çiçek ve çeşitli hediyeler takdim edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri