Kilis’de Il Eğitim Kurulu Toplandı

Kilis'de Il Eğitim Kurulu Toplandı

il eğitim kurulu toplandı

24 Haziran 2021 - 17:45

İL EĞİTİM KURULU TOPLANDI   2020-2021 yılını değerlendirmek üzere İl Müftü Vekili Recep ÇARPAR başkanlığında 23 haziran çarşamba günü saat 10.30 da il müftülüğü toplantı salonunda il eğitim kurulu üyeleri, il müftü yardımcıları ve koordinatörlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda yaygın din eğitimi daire başkanlığının çalışma alanı içerisinde yer alan ihtiyaç odaklı, 4-6 Yaş, engellilere ve mültecilere yönelik Kur'an kurslarının çalışmaları ile haydi Türkiye evden Kur'an öğrenmeye/okumaya programı değerlendirilerek tespitler ve teklifleri içeren bir rapor oluşturuldu. Yapılan istişareler sonucunda önümüzdeki eğitim-öğretim dönemini daha verimli hâle getirebilmek amacıyla plânlamalar yapıldı.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri