Kilis’de "şühedanın Izinde Huzur’da Niyazdayız"

Kilis'de "şühedanın Izinde Huzur'da Niyazdayız"

"şühedanın izinde huzur'da niyazdayız"

18 Mart 2019 - 17:46

Kilis İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce organize edilen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma programı kapsamında, ilimizde okunanan yüzlerce hatmin duası H. Ömer Faruk Kayabaş Camiinde sabah namazında 17 Mart Pazar sabahı yapıldı. İl Müftümüz Sayın Abdurrahman ŞAHİN hocamızın vaazı, İlimizde dereceye giren lise öğrencisi Mustafa ŞAHİN'in Milli Şairimiz, Mehmet Akif ERSOY’un  "Çanakkale Şehitlerine" isimli şiirini okuması, tekbir, tehlil,  salat-ü selam, Kur'an tilaveti, dua ve çorba ikramı ile program sona erdi.

Programa teşrif eden Sayın Valimize, İl Müftümüze, personelimize, vatandaşlara ve çok değerli üniversiteli gençlerimize teşekkür ederiz.

"Bizleri şehitlerimizin uğruna canlarını verdiği yüce değerlere ihanet edenlerden eyleme Allah'ım..."

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...