Kilis Müftülüğü Bünyesinde Görevli Tüm Personele çevrimiçi...

Kilis Müftülüğü Bünyesinde Görevli Tüm Personele çevrimiçi ‘’afet Bilinci Eğitim Semineri’’ Düzenlendi

kilis müftülüğü bünyesinde görevli tüm personele çevrimiçi ‘’afet bilinci eğitim semineri’’ düzenlendi

26 Mart 2021 - 17:45

KİLİS MÜFTÜLÜĞÜ BÜNYESİNDE GÖREVLİ TÜM PERSONELE ÇEVRİMİÇİ ‘’AFET BİLİNCİ EĞİTİM SEMİNERİ’’ DÜZENLENDİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca 2021 yılı ‘’Afet Eğitim Yılı’’ ilan edilmiş ve bu kapsamda Başkanlığımız ile Afad arasında imzalanan protokol çerçevesinde Personelin Afet farkındalığının arttırılması için eğitimler düzenlenmesi belirtilmişti.

Bu kapsamda 25.03.2021 Perşembe günü saat 21’00 da Kilis İl Afet Müdürlüğü personeli Şube Müdürü Uğur ÖZÇELİK ve enformasyon memuru Ahmet ALANCI ‘nın sunumuyla Kilis Müftülüğü personeline çevrimiçi  ‘’Afet Bilinci Semineri’’ düzenlendi.

Seminerde, Afet ve acil durumlarında yapılması gerekenler konusunda görsel, video ve slayt gösterileriyle bilgilendirmeler yapıldı.

Afet bilinci eğitimine katılan personelin, sorularına cevap aradığı seminerin gayet verimli olduğu, toplumun bu gibi Afet ve Acil durum eğitimlerine ihtiyacı olduğu, katılımcıların bu vb. eğitimlerin daha fazla yapılmasını talep ettiği gözlemlendi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri