Kilis Müftülüğünden Koronavirüsle En ön Safta Mücadele Eden...

Kilis Müftülüğünden Koronavirüsle En ön Safta Mücadele Eden Hemşirelere "hemşireler Günü " Ziyareti

kilis müftülüğünden koronavirüsle en ön safta mücadele eden hemşirelere "hemşireler günü " ziyareti

14 Mayıs 2020 - 17:45

KİLİS MÜFTÜLÜĞÜNDEN KORONAVİRÜSLE EN ÖN SAFTA MÜCADELE EDEN HEMŞİRELERE "HEMŞİRELER GÜNÜ " ZİYARETİ

"12 Mayıs Hemşireler Günü" nedeniyle Kilis il Müftülüğü personeli hemşireleri görev yaptıkları saglik ocaginda ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde koronavirüsle mücadelede vatandaşın hizmetinde olan din görevlileri, ülke genelinde millete vefa örneği sergilemeye devam ediyor.

Kilis il Müftülüğü vefa sosyal destek görevlileri, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadelede en ön safta yer alan hemşireleri "Hemşireler Günü" kapsamında ziyaret ettiler.

Hemşirelerin gününü tebrik eden İl Müftü Yardımcıları ve Şube Müdürleri, hemşirelere çiçek takdiminde bulundular.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri