Kirklareli’de Valimiz Lüleburgaz Müftülüğünü Ziyaret Etti.

Kirklareli'de Valimiz Lüleburgaz Müftülüğünü Ziyaret Etti.

valimiz lüleburgaz müftülüğünü ziyaret etti.

02 Kasım 2018 - 20:23 - Güncelleme: 02 Kasım 2018 - 20:31

Kırklareli Valimiz Sayın Osman Bilgin Lüleburgaz ilçesini eşleri ile birlikte ziyaret etti, İncelemelerde bulundu. İlk ziyaret , Aile ve Calışma Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Ramazan Yaman Huzurevi oldu. Huzurevi bahçesi içerisinde Sosyal alan olarak düzenlenecek mekana yaptırılacak mescid ve diğer konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ziyarette Lüleburgaz Kaymakamlığına vekalet eden Babaeski Kaymakamı Hakan Özarslan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, , Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı M. Sami Saçkan, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş , Aile ve Çalışma Sosyal Hizmetler il Müdürü Mehmet Karaman , İlçe Müftüsü Hüseyin Uysal katıldı.
İkinci ziyaret Lüleburgaz İlçe Müftülüğüne oldu.
Sayın valimiz Osman Bilgin, yeni hizmete açılan hizmet binası ve diğer çalışmalarla ilgili İlçe Müftüsü Hüseyin Uysal'ı tebrik etti.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor