Kirklareli’de Yaz’ımda Kardeşlik Var

Kirklareli'de Yaz'ımda Kardeşlik Var

yaz'ımda kardeşlik var

25 Haziran 2019 - 17:32

Kırklarelili 64 genç 21 günlük kamp için Van'a gidiyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından “Yazımda Kardeşlik Var” başlığıyla düzenlenen yaz kampına Kırklareli ilimizden 64 öğrenci katılacak.
Kırklareli İl ve ilçelerinden belirlenen 64 öğrenci 2-24 Temmuz 2019 tarihleri arasında Van ilinde kampa girecek.
Kampa katılacak öğrenciler, rehber hocaları ile buluşturuldu.
Kirklareli İl Özel İdaresi Cazibe Salonunda gerçekleşen tanışma toplantısına, yaz kampına katılacak çocuklar, aileleri ile birlikte bir araya geldi.
İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş yaptığı konuşmada, Diyanet işleri başkanlığının gençlerin dini ve milli değerlerle buluşmasına yönelik çalışmalara ağırlık verdiğini belirtti.
Bu proje ile doğu illerimizde yaşayan gençlerle, batı illerimizde yaşayan gençlerin buluşturulduğunu, gençlere değerler eğitimi verildiğini, geleneksel islam sanatları ile buluşturulduğunu ve gençlere bölgenin tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtıldığını belirtti.
Programın sonunda gençlerle rehber hocaları tanıştı.
Yaz kampında gençlere Murat Yavuz, Mustafa Önalır, Zeliha Esin , Yasemin Taşdelen rehberlik edeceği belirtildi.

"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Agri'da Hac Eğitim Ve Bilgilendirme Semineri