Kirklareli Sayın Valimiz Hayırseverleri Kabul Etti.

sayın valimiz hayırseverleri kabul etti.

14 Ekim 2018 - 09:48

13.10.2018 SAYIN VALİMİZ HAYIRSEVERLERİ KABUL ETTİ.

Camiler ve Din Görevlileri faaliyetleri kapsamında Kırklareli il ve ilçelerinde Cami, Kur'an Kursu , Müftülük Hizmet Binası ve diğer hayri hizmetlere destek veren hayırseverler, Kırklareli Valisi Sayın Osman Bilgin tarafından kabul edildi.
İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş hafta kapsamında il çapında , diyanet hizmetlerine maddi ve manevi destek veren , hayri çalışmalara öncülük eden vatandaşların tespiti konusunda İl Müftülüğünce çalışma yapıldı. Bu kapsamda isimleri belirlenen 15 hayırsever vatandaş belirlenerek plaketle ödüllendirildi.
Ayrıca Kırklareli Valisi Sayın Osman Bilgin , hayırseverleri makamında kabul ederek tebrik ve teşekkür etti.
Müftü Demirtaş ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:
" Kırklareli ilimiz diyanet hizmetleri açısından küvezdeki bebek misali desteğe ihtiyaç duyan bir durum arzediyor. Elhamdulillah , güzel gelişmeleri görüyoruz. Vatandaşlarımızın duyarlı olması bizi memnun ediyor. İlimiz ve ilçelerinde ilçe müftülüklerimiz ile temasa geçerek inceleme yaptık.Bu kapsamda 15 kardeşimizi belirledik.
İstanbul'dan 2, İl merkezinden 4 , Vizeden 3, Babaeski'den 1, Lüleburgaz'dan 3, Demirköy'den 2 hayırsever kardeşimize özel teşekkür etmek istedik.
Tabii ki daha nice hayırseverler var elbette. İlimiz ve ilçelerimizdeki tüm hayırseverleri bizimle irtibata geçmelerini rica ediyoruz."

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.