Kırsehir’de Il Müftümüz Yeni Göreve Başlayan Aile Ve Sosyal...

Kırsehir'de Il Müftümüz Yeni Göreve Başlayan Aile Ve Sosyal Politikalar Il Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu'nu Ziyaret Etti.

il müftümüz yeni göreve başlayan aile ve sosyal politikalar il müdürü abdullah kömürcüoğlu'nu ziyaret etti.

29 Eylül 2021 - 17:40

İl Müftümüz Mehmet Yaman yeni göreve başlayan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu'nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.   28/09/2021 Salı günü gerçekleşen ziyarette İl Müftümüz Mehmet Yaman İl Müdürü Kömürcüoğlu'na yeni görevinde başarılar diledi.   Aile ve Sosyal Polİtikalar İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, göstermiş olduğu nezaketten dolayı İl Müftümüz Yaman'a şükranlarını sundu.   İl Müftümüz Mehmet Yaman ziyaretin anısına Kömürcüoğlu'na Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.