Konya’da 4-6 Yaş öğrencileri Ve Anneleri Filistinli...

Konya'da 4-6 Yaş öğrencileri Ve Anneleri Filistinli Kardeşlerimiz Için Mevlana Meydanı'nda Duada Buluştu

4-6 yaş öğrencileri ve anneleri filistinli kardeşlerimiz için mevlana meydanı'nda duada buluştu

10 Kasım 2023 - 17:55

4-6 Yaş Öğrencileri ve Anneleri, Filistin’de çocuklar ölmesin diye düzenlenen dua programında bir araya geldiler.

İl Müftülüğü'nün düzenlediği ve Konya Büyükşehir Belediyesi ile Sivil Toplum Kuruluşları Platformu’nun paydaş olduğu program saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle başladı.

Programın açış konuşmasını İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge yaptı. Öge, "yaklaşık bir aydır Filistin’de, Gazze’de çocuklar ölüyor, siviller katlediliyor, orantısız güçler kullanılıyor. Biz buna tepkilerimizi dualarımızla, cami programlarımızla, kermeslerimizle ülke olarak gösterdik göstermeyede devam edeceğiz" diyerek bu programda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Daha sonra 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri tarafından hazırlanan “Aksa Marşı”, “Filistin’de Bir Çocuk Kalbi”, “Mescid-i Aksayı Gördüm Düşümde” gösterileri ve Filistin temalı sinevizyon izlendi. Minik öğrencilerin gösterileri Konyalı vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi gördü.

Annelerin göz yaşlarını tutamadığı program 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerinin yapmış olduğu dua ile sona erdi.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.