Konya’da Aşkan Keziban Ve Hüseyin Ceran Kız Kur’an Kursu Ile...

Konya'da Aşkan Keziban Ve Hüseyin Ceran Kız Kur’an Kursu Ile Suffe Kız Kur’an Kursunda Hafızlığını Tamamlamış üniversite öğrencileri Için Icazet Töreni Düzenlendi

aşkan keziban ve hüseyin ceran kız kur’an kursu ile suffe kız kur’an kursunda hafızlığını tamamlamış üniversite öğrencileri için icazet töreni düzenlendi

17 Ocak 2023 - 17:55

 

Konya İl Müftülüğü Üniversite İyilik Projesi Kapsamında Aşkan Keziban ve Hüseyin Ceran Kız Kur’an Kursu ile Suffe Kız Kur’an Kursunda Hafızlık eğitimini tamamlayan 100 üniversite öğrencisi için  Necmettin Erbakan Üniversitesi Nezahat Keleşoğlu Konferans Salonunda Hafızlık İcazet Töreni düzenlendi.

Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Protokol konuşmalarının ardından Aşkan Keziban ve Hüseyin Ceran ile Suffe Kız Kur’an Kurslarının tanıtım videosu izlendi. 

Öğrencilerin Kur’an Kursları ve eğitim süreçleri hakkındaki duygu ve düşüncelerini aktarması, İlahi dinletisi ile devam eden program Hafız olan öğrencilere belge takdimi ve hatim duası ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas Merkezi Yerleşkesinde Incelemlerde Bulundular
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas...
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip Okulları Arası "genç Muhafızlar Hafızlık Bölge Yarışması" ödül Törenine Katıltı.
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip...