Konya’da “çocuğumun Farkındayım Bunun Için Kurstayım”

Konya'da “çocuğumun Farkındayım Bunun Için Kurstayım”

“çocuğumun farkındayım bunun için kurstayım”

06 Kasım 2021 - 17:55

“Çocuğumun Farkındayım Bunun İçin Kurstayım”

Selçuklu Müftülüğü, Selçuklu Belediyesi işbirliğiyle örnek bir proje hayata geçirildi.

Selçuklu Müftülüğü Hatice Hatun Külliyesi 4-6 yaş Kur’an Kursunda eğitim gören öğrencilerin, Anne Babalarını da eğitime alarak aile boyu eğitimi planlayan proje hayata geçirildi.

Molla Gürani Cami İmam Hatibi Sn. Kasım Biceğiz’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan, Öğrencilerin çeşitli gösteriler ve oyunlar sergilediği program projeyi hazırlayan ve yürütmekle görevli Manevi Danışman Sn. Zeliha Yüzügüldü Cengiz’in eğitim projesi hakkında verdiği bilgiler ile devam etti. Projeye göre Gündüzleri 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerin ders gördüğü Hatice Hatun Külliyesinde, akşamları ise anne babalara 8 hafta boyunca eğitimlerin verileceği, zaman zaman anne babalara etkinliklerin de yaptırılacağını dile getiren Cengiz, hedeflerinin aile boyu eğitim olduğunu ifade etti.

Daha sonra projeyle ilgili Selçuklu Müftüsü Sn. Bekir Derin: “Selçuklu Müftülüğü, Selçuklu Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen güzel bir proje” dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Sn. Ahmet Pekyatırmacı: “Bu projenin Türkiye’de bir örnek olacağına inanıyorum.” İfadesini kullandı.

Konya İl Müftüsü Sn. Doç. Dr. Ali Öge, Konya’da yapılan eğitim faaliyetleri hakkında bilgi verdikten sonra yapılacak bu eğitimin çok önemli olduğunu ve geleceğimize yatırım olduğunu vurguladı.

Programa Selçuklu Belediye Başkanı Sn. Ahmet Pekyatırmacı, Konya İl Müftüsü Sn. Doç. Dr. Ali Öge, Selçuklu Müftüsü Sn. Bekir Derin, Konya İl Müftü Yardımcısı Sn. Dr. Aslan Çıtır, Gençlik ve İzcilik Koordinatörleri, Vaizler, 4-6 yaş Kur’an Kursu Öğreticileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Hayır çarşısı
Afyonkarahisar'da Hayır çarşısı
Kastamonu'da Hacı Adaylarına Yönelik Eğitim Semineri Verildi. 
Kastamonu'da Hacı Adaylarına Yönelik Eğitim Semineri...