Konya’da “ezanı Güzel Okuma Bölge Yarışması” Yapıldı

Konya'da “ezanı Güzel Okuma Bölge Yarışması” Yapıldı

“ezanı güzel okuma bölge yarışması” yapıldı

08 Temmuz 2019 - 17:56

2019 yılı “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında erkek din görevlilerine yönelik düzenlenen “Ezanı Güzel Okuma Yarışması”nda dereceye giren il birincileri bölge finalinde ilimizde yarıştı.

İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu’nun başkanlığındaki sınav komisyonunda İl Müftü Yardımcısı Dr. Hamza Küçük, Meram Başvaizi Mehmet Erşahin, Karatay Uzman Vaizi Adem Cantürk Can ve N.E.Ü. İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Ali Çiftci görev aldı.

Erkek din görevlileri arasında yapılan yarışmada Yozgat Merkez Bilal Şahin Camii Müezzin Kayyımı Taner Kocadere birinci seçildi.

25 Ağustos 2019 Pazar günü Sakarya’da yapılacak “Ezanı Güzel Okuma Yarışma Türkiye Finali”ne katılacak olan bölge temsilcimiz, Yozgat Merkez Bilal Şahin Camii Müezzin Kayyımı Taner Kocadere’ye başarılar dileriz.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret