Konya’da Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması 7. Bölge Finali...

Konya'da Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması 7. Bölge Finali Yapıldı

genç hatipler hutbe okuma yarışması 7. bölge finali yapıldı

11 Mart 2019 - 17:56

Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması 7. Bölge Finali, Karatay Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinesinde Hacıveyiszade Camii’nde gerçekleştirildi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Anadolu İmam Hatip Liseleri arası “Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması 7. Bölge Finali”ne Afyonkarahisar, Antalya, Burdur, Isparta, Karaman, Kırşehir ve ilimizden toplam on okul katıldı.

Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu başkanlığında oluşan seçici jüri üyeleri, NEÜ İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Ali Öge, Dr. Ali ÇİFTÇİ, il müftülüğü vaizi Yusuf Arıkan ve Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğü eğitim görevlisi Ahmet Az oldu.

Yarışmaya Katılan Okullar

Yarışma Sonucu

Birinci Osman Sade Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi İkinci Ebubekir Tanrıkulu  Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi Üçüncü Semih Avra    Isparta Işıkkent Anadolu İmam Hatip Lisesi

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri