Kırsehir’de Iyilik Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Hastane...

Kırsehir'de Iyilik Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Hastane Ziyareti Gerçekleştirildi.

iyilik haftası etkinlikleri çerçevesinde hastane ziyareti gerçekleştirildi.

11 Mart 2019 - 17:41

Türkiye Diyanet Vakfı 5. Uluslararası İyilik Haftası etkinlikleri programı kapsamında 11/03/2019 Pazartesi günü saat: 14.00’de İl Müftümüz Mehmet Yaman ve beraberindeki heyetle Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan hastalar ziyaret edildi.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından insanlar, toplumlar ve ülkeler arasında bir iyilik zincirinin oluşturulmasına vesile olmak, iyiliği yaymak ve iyiliğe olan farkındalığı artırmak amacıyla her yıl Mart ayında İyilik Ödülleri programı icra edilmektedir.

Bu program kapsamında İl Müftümüz Mehmet Yaman, İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Arslantürk ve Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Şaban Çakır’dan oluşan heyet bugün İlimiz de hastane ziyareti gerçekleştirildi. Gerçekleşen ziyarette Vakfımızın yaptığı faaliyetler anlatılarak hastalara çiçek hediye edildi ve kendilerine geçmiş olsun temennisinde bulunuldu.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri