Konya’nın Bütün Ilçelerinde Görev Yapan Gençlik...

Konya’nın Bütün Ilçelerinde Görev Yapan Gençlik Koordinatörleri, Din Hizmetleri Uzmanları Ve Manevi Danışmanlara Yönelik "bilgilendirme Ve Istişare Toplantısı" Yapıldı

konya’nın bütün ilçelerinde görev yapan gençlik koordinatörleri, din hizmetleri uzmanları ve manevi danışmanlara yönelik "bilgilendirme ve istişare toplantısı" yapıldı

19 Ekim 2023 - 17:55

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge Diyanet İşleri Başkanlığı ve Konya İl Müftülüğü çalışanları olarak sadece camide ve kursta olmadıklarını, insanların yaşadıkları hayatın her bir alanında aktif bir şekilde hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi.

Daha sonra programın konuğu Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Başkonak söz konusu alanla ilgili seminer verdi.

Programın ikinci oturumunda ise, İl Müftü Yardımcısı Mustafa Şimşek manevi danışmanların çalışacakları hizmet alanlarının genişliği ve bu alanın mevzuatı hakkında bilgilendirme yaptı.

Program, İl Gençlik Koordinatörlerinin yaptığı sunum ve soru-cevap faslıyla sona erdi.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.