Kütahya’da Birinciler Belli Oldu

Kütahya'da Birinciler Belli Oldu

birinciler belli oldu

01 Haziran 2022 - 18:00

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu yarışmalarının Kütahya merkez ilçe aşaması tamamlandı.

Müftülüğümüzce 31.05.2022 Salı günü düzenlenen yarışmalarda merkez ilçe birincileri belli oldu.

Kütahya Mus’ab Bin Umeyr Camiinde düzenlenen Etkili Hutbe Sunumu yarışmasında komisyon üyelerinin değerlendirmeleri sonucu Dörtyol Camii İmam-Hatibi Mehmet Sarıyıldız birinci oldu.

Ezanı Güzel Okuma yarışmasında ise SLİ Camii İmam-Hatibi Recep Göner birinci oldu.

Dereceye giren din görevlilerini tebrik ederek ödüllerini takdim eden İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, "Başkanlığımız tarafından düzenlenen her türlü yarışmaya personelimizin katılmasını teşvik ediyoruz. Medeni cesaret göstererek bu yarışmaya katılan bütün yarışmacıları tebrik ediyorum." dedi.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle Ilgili Sözlerinin çarpıtılmasına Tepki Gösterdi
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle...