Kütahya’da Ferruh Muştuer Ve Adem Karabey Müftülüğümüzü...

Kütahya'da Ferruh Muştuer Ve Adem Karabey Müftülüğümüzü Ziyaret Etti

ferruh muştuer ve adem karabey müftülüğümüzü ziyaret etti

20 Mayıs 2022 - 18:00

DPÜ Fen-Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen 600. Vefat Yıldönümünde Süleyman Çelebi'yi anma programı için ilimize gelen iki kıymetli hocamız Ayasofya Camii imam-hatibi Ferruh Muştuer ve Zühtüpaşa Camii imam-hatibi Adem Karabey'e Diyanet tarafından özel baskı yapılan Süleyman Çelebinin Vesiletün Necat (Mevlid-i Şerif) isimli kitabı hediye edildi.

Kütahya Müftüsü Hüseyin Demirtaş il müftülüğünde hocalarımızı ağırladı. Müftü Demirtaş yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İki güzide hocamızı ilimizde görmek bizleri mutlu etmiştir. Anma programında kendilerini dinledim. Adem hocamızın seslendirdiği Veladet (doğum) bahri harika idi. Ferruh Muştuer hocamızın kıraati ise gönülleri hoş etti. Hocalarımızı külliyemizde ağırladık. Binamızın yerleşimini çok beğendiler Allah razı olsun.” dedi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı