Kütahya’da Mustafa Acar Hocamızı Dualarla Uğurladık

Kütahya'da Mustafa Acar Hocamızı Dualarla Uğurladık

mustafa acar hocamızı dualarla uğurladık

07 Kasım 2018 - 18:01

İlimiz Simav İlçe Müftülüğünde VHKİ olarak görev yapan Mustafa ACAR 04.11.2018 tarihinde Kütahya-Bursa karayolunda içerisinde bulunduğu aracın kaza yapması sonucu vefat etti.

Merhum personelimizin cenazesi 05.11.2018 tarihinde memleketi Simav İlçesi Çavdır Mahallesinde bulunan evinden alınarak Yeşilova Mahallesi Yeni Camiinde kılınan ikindi namazından sonra Yeşilova Mahalle kabristanlığında defnedildi.

Kütahya İl Müftümüz Hüseyin Hazırlar’ ın kıldırdığı cenaze namazına İlimiz merkez ve İlçelerinde görev yapan tüm unvanlardaki personelimiz ile ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhum personelimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve camiamıza sabr-ı cemil niyaz ederiz.

Ayrıca aynı kazada yaralanan ve İl Müftümüz Hüseyin Hazırlar’ın evinde ziyaret ettiği Beyce Köyü Dörtyol Camii Müezzin Kayyım-ı Metin Etik hocamıza acil şifalar diliyoruz.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle Ilgili Sözlerinin çarpıtılmasına Tepki Gösterdi
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle...