Kütahya’da "yazımda Kardeşlik Var" Projesi, Gençleri...

Kütahya'da "yazımda Kardeşlik Var" Projesi, Gençleri Kaynaştırıyor

"yazımda kardeşlik var" projesi, gençleri kaynaştırıyor

18 Ağustos 2022 - 18:00

Farklı illerden gelen 150 öğrenci Kuruluş ve Kurtuluşun şehri Kütahya'da 1 haftalık kamp süresince hem eğitim yapıyor hem de dini ve milli mekanları ziyaret ediyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından gençlere yönelik organize edilen "Yazımda Kardeşlik Var" Eğitim Programı Gençlik Kampları Yaz Eğitim Programı amacına uygun şekilde devam ediyor. İzmir, Denizli ve Kütahya'dan katılan kız ve erkek öğrenciler, TDV Kız ve erkek öğrenci yurtlarında ayrı ayrı misafir ediliyor.

1 haftalık yoğunlaştırılmış program çerçevesinde öğrencilere Diyanet Gençlik Koordinatörleri, Manevi Danışman ve Rehberler ile Grup ve Etkinlik Lideri personel eşlik ediyor.Öğrenciler, eğitimin ve sporun yanında ilin tarihi ve milli mekanlarını da ziyaret ediyor.

Bu gün öğrenciler, Altıntaş ve Dumlupınar ilçelerindeki Milli Mücadelenin zaferi ile sonuçlanan mekanları gezdiler. Dumlupınar Şehitliğinde Kur'an okundu ve dualar edildi.

Programa İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş da katılarak gençlerle sohbet etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas Merkezi Yerleşkesinde Incelemlerde Bulundular
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas...
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip Okulları Arası "genç Muhafızlar Hafızlık Bölge Yarışması" ödül Törenine Katıltı.
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip...