Kütahya’da “sen De Sevindir” Kitap Kampanyası

Kütahya'da “sen De Sevindir” Kitap Kampanyası

“sen de sevindir” kitap kampanyası

30 Kasım 2018 - 18:01

Kütahya İl Müftülüğümüz ve TDV Kütahya Kız Yurdu işbirliğiyle “Sen de Sevindir” temalı kitap toplama kampanyası başlatıldı.

Etkinlik kapsamında Aslanapa İlçesi Adaköy ve Haydarlar Köyü İlkokullarında minik öğrenciler ziyaret edilerek kitap ve çeşitli hediyeler verildi.

Okul ziyaretlerine; Kütahya İl Müftü Yardımcısı Tuğba ANATOPRAK, Kur’an Kursu Öğreticisi Hanife GENÇ ve TDV Kütahya Yükseköğretim Kız Yurdu Müdürü Yasemin DİRİCANLI ve TDV Kütahya Yükseköğretim Kız Yurdu öğrencileri katıldı.

Kampanyaya büyük ilgi gösterildiğini belirten İl Müftü Yardımcısı ANATOPRAK; “Bizler yeryüzünü iyiliğin egemen olduğu bir yer haline getirene kadar bıkmadan usanmadan büyük bir aşk ve gayretle çalışacağız” dedi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri