Kütahya’da Tayin Ve Emekli Olan Personelimize Veda Programı

Kütahya'da Tayin Ve Emekli Olan Personelimize Veda Programı

tayin ve emekli olan personelimize veda programı

23 Ocak 2022 - 19:29

Kütahya İl Müftülüğünden üç personelimizden ikisi görev yeri değişikliği biri de emekli olarak ayrıldı.

Dumlupınar İlçe Müftüsü Aslan GÜLAY, Artvin İli Borçka ilçe müftülüğüne atandı. 2019 yılından buyana Dumlupınar ilçesinde özverili görev yapan müftümüze yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Kütahya İl Müftülüğünde VHKİ olarak görev yapan Rasim Turan BARDAKÇI Bursa Yıldırım İlçe Müftülüğüne atandı. İlimiz müftülüğünde grafik hizmetleri başta olmak üzere özverili çalışmalar yapan BARDAKÇI’ya yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Kütahya İl Müftülüğünde makam şoförlüğü yapan Fatih BAYAZIT emekli oldu. İş disiplini ve beyefendi kişiliği ile hizmet veren Fatih BAYAZIT’a emeklilik hayatında sağlık ve mutluluk dolu günler diliyoruz.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı