Kutahya Müftülüğü din görevlilerinden "bir tuğlada benim...

Kutahya Müftülüğü din görevlilerinden "bir tuğlada benim olsun" kampanyasına destek

DiN GöREVLiLERiNDEN "BiR TUğLADA BENiM OLSUN" KAMPANYASıNA DESTEK

06 Nisan 2018 - 09:20

DİN GÖREVLİLERİNDEN "BİR TUĞLADA BENİM OLSUN" KAMPANYASINA DESTEK

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın ortaklaşa düzenlediği "Bir Tuğlada Benim Olsun" kampanyasına Kütahya Müftülüğü din görevlileri tarafından anlamlı destek geldi.

Aylık mutad personel toplantısında İl Müftüsü Hüseyin HAZIRLAR başta olmak üzere, Müftü Yardımcıları ve bütün personel gönderdikleri SMS lerle kampanyaya destek verdiler.

Kampanya ile ilgili yaptığı konuşmada; Camilerin toplumun dini, sosyal ve kültürel bakımdan gelişmesinde önemli rolü bulunan müesseselerin en önemlilerinden birisi olduğunu belirten İl Müftüsü Hüseyin HAZIRLAR "Camiler geçmişte olduğu gibi bugün de insanları ve coğrafyaları yaklaştıran, kaynaştıran, birleştiren ilim-irfan merkezleridir. Bugüne kadar ülkemizde ve yurt dışında pek çok cami ve mescitimizin inşası, Türkiye Diyanet Vakfımız ve Diyanet İşleri Başkanlığımızın iş birliğinde, başta kadirşinas halkımızın desteği ve görevlilerimizin gayretli çalışmaları neticesinde ibadete açılmış ve açılmaya da devam etmektedir. Milletimiz adına açılan hayır kapısı olan ve hizmet ettiği müddetçe amel defterimize sevap yazdıran bu eserlerin inşasının devam etmesi için destek olan bütün personelimize teşekkür ediyorum.  Yaptığınız ve yapacağınız yardımların Allah (c.c.) katında makbul ve berekete vesile olmasını niyaz ediyorum." diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı