Kütahya Müftülüğünce Dini Yayın Standı Açıldı

kütahya müftülüğünce dini yayın standı açıldı

25 Ekim 2021 - 18:00

Kütahya İl Müftülüğünce, "Altıntaş Kitap Eğitim ve Kariyer Günleri" etkinliğinde dini yayın standı açıldı.

Altıntaş Kaymakamlığı, Altıntaş Belediye Başkanlığı ve Altıntaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizasyonuyla 22-23 Ekim tarihlerinde iki gün devam eden fuarın açılışı Kütahya Valisi Ali Çelik'in katılımıyla gerçekleştirildi.

15 yayınevi 3000 in üzerinde kitabın kitapseverlerle buluştuğu fuara İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş da katıldı.

İl Müftüsü Demirtaş yaptığı açıklamada: " Altıntaş ilçemizde düzenlenen bu kültürel etkinlik için yetkilileri kutluyorum. İl Müftülüğü olarak biz de bu etkinliğe daha çok çocuk ve gençlere yönelik dini yayınlar ile katıldık. Güzel bir stant oluşturduk. İlçe Müftümüz başta olmak özverili çalışmalar yapan kurum personelimizi kutluyorum. Vatandaşlarımız ve çocuklarımız, diyanetimizin gerek basılı ve gerekse dijital alanda ne kadar yoğun yayın çalışması yaptıklarını görmüş oldular " diye konuştu.

Kitap standının açılışından sonra İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Altıntaş Kaymakamı Mehmet Can İrdelp'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke ve İlçe Müftüsü Muammer Borlu'da hazır bulundu.

Zonguldak'ta Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı
Şanlıurfa'da Ilk Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı
Şanlıurfa'da Ilk Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara...