Malatya’da Il Müftülüğü Ve Tdv Kadın Kolları 10-16 Mayıs...

Malatya'da Il Müftülüğü Ve Tdv Kadın Kolları 10-16 Mayıs Vakıflar Haftası Dolayısıyla Beş Konaklar Adrb Bürosunda Program Düzenledi

il müftülüğü ve tdv kadın kolları 10-16 mayıs vakıflar haftası dolayısıyla beş konaklar adrb bürosunda program düzenledi

24 Mayıs 2022 - 18:05

Malatya İl Müftülüğü ve TDV KadIn Kolları 10-16 Mayıs Vakıflar Haftası dolayısıyla Beş Konaklar ADRB Koordinatörlüğünde düzenlenen programda İl Müftümüz  Veysel Işıldar vakıf medeniyetinin önemini anlatan bir konuşma gerçekleştirdi.

Programa İl Müftümüz Veysel Işıldar, İl Müftümüzün eşi Şule Işıldar Hanım, İl Yardımcısı Fikriye Özkan, Battalgazi  ve Yeşilyurt İlçe Müftülüklerinde çalışan Kuran kursu ögreticilerimiz ve TDV Kadın Kolları Üyeleri katıldı.

Vakıf Hizmetlerinin önemi hakkında konuşan Işıldar, medeniyetimizin vakıf medeniyeti olduğunu, Türkiye Diyanet Vakfının yurt içi ve yurt dışında eğitim, gıda yardımı, vekaletle kurban, su kuyularının açılması gibi pek çok alanda mazlum ve mağdurların imdadına koştuğunu ifade etti. Ayrıca TDV Kadın Kolları kurulan illerde ihtiyaç duyulan konularda projeler ortaya koyan vakfımız; aile kurumunu desteklemek, toplumda hediyeleşme kültürünü canlı tutmak ve yuva kuracak gençlerimizin yanında olmak amacıyla ""Hayata Başlarken" Projesini hazırladı. Projenin halkımıza duyurulması ve vakıf hizmetlerinin desteklenmesi konusunda Kur'an Kursu Öğreticilerimize ve TDV Gönüllülerimize büyük vazifeler düştüğünü vurgulayan Işıldar projenin hayırlara vesile olmasını diledi.

Konuşmanın sonunda
 "Hayata Başlarken" projesinin aşamaları hakkında İl Müftü Yardımcısı Özkan'ın bilgi vermesinin ardından program sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal Kongresi”ne Katıldı
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal...
Şanlıurfa'da Hafızlık Ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi
Şanlıurfa'da Hafızlık Ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma...