Mersin’de Gençlik Koordinatörleri Aylık Istişare Toplantısı...

Mersin'de Gençlik Koordinatörleri Aylık Istişare Toplantısı Yapıldı

gençlik koordinatörleri aylık istişare toplantısı yapıldı

09 Nisan 2021 - 18:20

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi Başkanlığında Mersin İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

07.04.2021 Çarşamba günü saat 14:00 da çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantıya İl Müftü Yardımcısı Hasan Küçük ile il ve ilçe gençlik koordinatörleri katıldı.

İl Müftüsü Dr. Kondi toplantıda “İlçelerimizde birbirinizle yarışarak bir vakıf gibi çalışıyorsunuz. Kardeşlik projesi kapsamında bizlere kayıtlı 700 yetimimiz var. Ramazan ayı başlangıcından itibaren ilçelerden gelen yetim bilgilerini gençlik koordinatörlerimizin rehberliği ile hayır sahiplerimizle buluşturacağız. Daha kolektif ve verimli hizmet yürütmek için külliye projemiz bulunmaktadır. Başkanlığımızdan gelen haber ve duyuruların paylaşılması, halkımıza ulaştırılması konusunda hassasiyetlerinizi bekliyoruz. Bu toplumun geleceğini şekillendiren, gençlerimize hizmet eden tüm koordinatörlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Ayın kitap kritiği yapılan toplantıda bu ay Dini yayınlar Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kurt’un “Modern Çağın İnanç Sorunları” adlı kitabın değerlendirilmesi yapıldı.

Ramazan ayı gençlik hizmetlerinin karara bağlandığı toplantı, İlçe koordinatörlerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sonra erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret