Mersin’de Hacı Adaylarına Yönelik Eğitim Ve Bilgilendirme...

Mersin’de Hacı Adaylarına Yönelik Eğitim Ve Bilgilendirme Seminerleri Başladı

mersin’de hacı adaylarına yönelik eğitim ve bilgilendirme seminerleri başladı

22 Mayıs 2023 - 18:20

Mersin İl ve İlçe Müftülüklerince 2023 yılında Mersin’den hac görevini yerine getirmek amacıyla Suudi Arabistan’a gidecek olan hacı adaylarına yönelik “Eğitim ve Bilgilendirme Seminerleri” düzenleniyor.

Mersin İl Müftülüğünce düzenlenen eğitim seminerinin ilkinde İl Müftüsü Aydın Yığman Yenişehir Hz. Mikdat Camii müştemilatında bulunan İl Müftülüğü Konferans Salonunda hacı adaylarıyla bir araya geldi.

Şube Müdürü Hacı Mavi’nin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan eğitim ve bilgilendirme seminerinde Müftü Yığman hacı adaylarına hac öncesi hazırlıklar ve hac seyahati esnasında dikkat edilmesi gereken hususlar ile hac ibadetinin edası konularında bilgilendirmelerde bulundu.

Mersin İl Müftülüğünce 22-23 Mayıs 2003 tarihleri arasında metropol ilçelerden bu yıl hacca gidecek olan 450 hacı adayına yönelik eğitim seminerleri verilecek.

Eğitim ve Bilgilendirme Seminerine İl Müftüsü Aydın Yığman’ın yanı sıra İl Müftü Yardımcısı Dr. Mehmet Akif Coşkun, Şube Müdürü Hacı Mavi, din görevlileri ve hacı adayları katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi