Mersin’de Hafız Din Görevlileri Bölge Finalinde Birincilik Için...

Mersin'de Hafız Din Görevlileri Bölge Finalinde Birincilik Için Ter Döktü

hafız din görevlileri bölge finalinde birincilik için ter döktü

03 Haziran 2022 - 18:20

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığınca bu yıl XVIII. düzenlenen “Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma” yarışmalarında erkek din görevlileri “Hafızlık Yarışması” bölge finali Mersin’de gerçekleştirildi.

Mersin İl Müftülüğünün ev sahipliğinde Yenişehir Hz. Mikdat Camiinde 2 Haziran 2022 Perşembe günü saat 13.30'da gerçekleştirilen yarışmada Adana, Osmaniye, Kilis, Hatay, Kahramanmaraş, Karaman ve Mersin’den illerinde birinci olan din görevlileri bölge birinciliği için ter döktüler.

Yarışma öncesinde İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi kısa bir konuşma yaparak sınav komisyon üyelerine ve yarışmacı din görevlilerine başarı dileğinde bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Hamza Gökçe’nin Başkanlığını yaptığı sınav komisyonunda İl Müftü Yardımcısı Cafer Erol, Toroslar İlçe Müftüsü Bayram Danacı, MEÜ İslami İlimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Muzaffer İnneci ve İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Cuma Ağırağaç üye olarak görev aldılar.

Komisyon üyelerinin değerlendirmesi sonucunda Kahramanmaraş Yeşilyöre Mh. Musalar Camii 4/B İmam Hatibi Harun GÖZÜAKÇA bölge birincisi olurken, Karaman KMK Üniversite Camii Müezzin Kayyımı Hasan Yasin TOPAL İkinci,  Osmaniye Karabacak Ky. Kalalar Mh. Camii 4/B İmam Hatibi Veysel TAŞ ise üçüncü oldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi