Mersin’de Il Adrb Mum Dibini ışıtır Projesi Buluşmaları...

Mersin'de Il Adrb Mum Dibini ışıtır Projesi Buluşmaları çerçevesinde Hanımlarla Bir Araya Geldi

il adrb mum dibini ışıtır projesi buluşmaları çerçevesinde hanımlarla bir araya geldi

06 Ocak 2024 - 18:20

İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) “Mum Dibini Işıtır “ projesi çerçevesinde personel evlerine doğum, ölüm, hastalık vb. sebeplerle yaptıkları ziyaretlerin ardından Hz. Mikdat Camii müştemilatında bulunan İl Müftülüğü Gençlik Merkezinde İl Müftülüğü personel eşlerinden çok sayıda hanımla bir araya geldi.

Buluşmada İl Müftüsü Aydın Yığman'ın eşi Şerife Yığman ve İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert misafirlerini hoş geldiniz ifadeleriyle karşılarken İl ADRB Koordinatörü Güneş Çalışır ise Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi.

Kur’an tilaveti sonrasında İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert  "Aile, Huzurlu Birliktelik" konulu sohbet gerçekleştirdi.

Buluşma karşılıklı memnuniyetlerin ifade edilmesi ve yapılan ikramların ardından sona erdi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri