Mersin’de Il Müftüsü Dr. Kondi, 15 Temmuz şehitleri Anma,...

Mersin'de Il Müftüsü Dr. Kondi, 15 Temmuz şehitleri Anma, Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri çerçevesinde Düzenlenen “15 Temmuz Demokrasi Nöbeti” Programına Katıldı

il müftüsü dr. kondi, 15 temmuz şehitleri anma, demokrasi ve milli birlik günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “15 temmuz demokrasi nöbeti” programına katıldı

16 Temmuz 2020 - 18:20

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “15 Temmuz Demokrasi Nöbeti” programına katıldı.  

Cumhuriyet Alanında icra edilen programa Vali Ali İhsan Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, il protokolü üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İstiklal Marşı ile başlayan program Mezitli M. Şahin Camii Müezzin-Kayyımı Mehmet Hakan Köse’nin şehitlerimiz için Kur’an tilaveti, İl Müftüsü Dr. Kondi’nin Şehitlerimiz için okunan hatimlerin duasını yapması ve Vali Ali İhsan Su’nun konuşmasıyla devam etti.

Program, sinevizyon gösterimi ve çeşitli etkinliklerle devam ettikten sonra Mersin Müftülüğü İlahi Korusunun ilahi dinletisi ve saat 00.13’te Cumhuriyet Meydanı ve il genelinde salaların okunması ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...