Mersin’de Il Müftüsü Dr. Kondi Ve Aile, çalışma Ve Sosyal...

Mersin'de Il Müftüsü Dr. Kondi Ve Aile, çalışma Ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Topkaya, Il Sağlık Müdürü Dr. Bahçacı’yı Ziyaret Ettiler

il müftüsü dr. kondi ve aile, çalışma ve sosyal hizmetler il müdürü topkaya, il sağlık müdürü dr. bahçacı’yı ziyaret ettiler

13 Ekim 2020 - 18:20

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veysel Topkaya, İl Sağlık Müdürü Dr. Sinan Bahçacı’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, İl Müftülüğü ile İl Sağlık ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünce ortak yürütülen hizmetler istişare edilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Bu bağlamda, İl Müftülüğünce uygulanacak olan “Pandemi Sürecinde Aile Eğitimleri” projesi kapsamında her iki kurumun projeye sağlayacağı katkılar görüşüldü.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret