Mersin’de Il Müftüsü Yığman 18 Mart şehitleri Anma Günü Ve...

Mersin'de Il Müftüsü Yığman 18 Mart şehitleri Anma Günü Ve çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. Yıl Dönümünde şehitlikte Yapılan Törene Katıldı

il müftüsü yığman 18 mart şehitleri anma günü ve çanakkale deniz zaferi’nin 108. yıl dönümünde şehitlikte yapılan törene katıldı

18 Mart 2023 - 18:20

İl Müftüsü Aydın Yığman, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. Yıl Dönümünde Mersin Valiliği tarafından Şehitlikte  düzenlenen törene katıldı.

Mersin Şehitliğinde düzenlenen törene Mersin Valisi Ali Hamza PEHLİVAN, Mersin Milletvekillleri, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, askeri ve mülki erkan, sivil toplum kuruluş temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toroslar Muhittin İçel Camii İmam-Hatibi Harun Topal'ın Kur’an tilavetiyle başlayan törende İl Müftüsü Yığman şehitlerimiz için okunan hatimlerin duasını yaptı ardından şehitlerimizin mezarlarını ziyaret ederek, karanfil bıraktı.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda