Mersin’de “kariyer Kapısı Staj Seferberliği Projesi"...

Mersin'de “kariyer Kapısı Staj Seferberliği Projesi" Kapsamında 6 öğrenciye Katılım Belgeleri Verildi

“kariyer kapısı staj seferberliği projesi" kapsamında 6 öğrenciye katılım belgeleri verildi

18 Ağustos 2021 - 18:20

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinesinde hayata geçirilen "Kariyer Kapısı Staj Seferberliği Projesi" kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından il müftülüklerine bağlı birimlerde staj seferberliği başlatılmıştı.

Proje kapsamında 20 gün boyunca il müftülüklerine bağlı birimlerde yürütülen yaygın din eğitimi faaliyetlerinde ilk defa stajyer öğrenciler görev aldı.

İl Müftülüğü bünyesinde stajyer olarak görev yapan farklı İlahiyat ve İslami ilimler fakültelerinden öğrenciler için projeye dair bilgilendirmede bulunan İl Müftüsü Dr. Kondi: Öğrencilerin kurum içi tanıtım ve manevi destek hizmetleri ile Aile ve Dini Rehberlik Bürosundaki faaliyetlere katıldıklarını, Kur’an kursları ve camilerde yürütülen hizmetleri gözlemlediklerini, ilçe müftülerine ziyarette bulunup; onlar ile röportaj gerçekleştirdiklerini, kitap okumaları yaptıklarını, il gençlik, bağımlılık, engelli koordinatörlerince çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldığını belirterek güzel bir kazanım elde ettiklerini ifade etti.

İl Müftülüğünde düzenlenen toplantıda; İnşasına başlanan il müftülüğü yerleşkesi hakkında da bilgilendirmede bulunan İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi stajyer öğrencilere "Katılım Belgesi ve Hediye" takdiminde bulundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri