Mersin’de Tashih-i Huruf Hizmet Içi Eğitim Kursuna Kursiyer...

Mersin'de Tashih-i Huruf Hizmet Içi Eğitim Kursuna Kursiyer Seçimi Sınav Komisyonu, Il Müftüsü Dr. Kondi’yi Ziyaret Etti

tashih-i huruf hizmet içi eğitim kursuna kursiyer seçimi sınav komisyonu, il müftüsü dr. kondi’yi ziyaret etti

25 Ağustos 2020 - 18:20

Antalya Hacı Mehmet Gebizli Eğitim Merkezinde 6 ay süreyle düzenlenecek olan Tashih-i Huruf Hizmet İçi Eğitim Kursuna katılmak üzere İlimizden müracaat eden görevlilerimize yönelik Kursiyer Seçimi Sınavı Yenişehir Hz. Mikdat Camii müştemilatında bulunan İl Müftülüğü Gençlik, Eğitim, Kültür Ve Sanat Merkezinde yapıldı.

Sınavın ardından, Sınav Komisyon Başkanı Antalya Hacı Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Adnan Gedikoğlu, üyeler Eğitim Görevlisi Yunus Camadan ve Bozyazı İlçe Müftüsü Sebahattin Turan İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi’yi makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret, yapılan sınavın değerlendirilmesi ve bir süre sohbet edilmesinin ardından sona erdi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri