Mersin Gücü Gençlik Ve Spor Kulübü Başkanı Nas, Camiler Ve Din...

Mersin Gücü Gençlik Ve Spor Kulübü Başkanı Nas, Camiler Ve Din Görevlileri Haftasında Il Müftüsü Dr. Kondi’yi Ziyaret Etti

mersin gücü gençlik ve spor kulübü başkanı nas, camiler ve din görevlileri haftasında il müftüsü dr. kondi’yi ziyaret etti

06 Ekim 2020 - 18:20

Mersin Gücü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nas ve yönetim üyeleri, her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi’yi makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, Mersin Gücü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nas, tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri haftasını kutladığını ifade etti.

İl Müftüsü Dr. Kondi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kulüp Başkanı Nas ve yönetim üyelerine teşekkür etti.

Ziyaret, haftanın anlam ve önemi hakkında bir süre sohbet edilmesinin ardından sona erdi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri