Mersin Müftülüğü Ailesi Iftar Sofrasında Bir Araya Geldi

Mersin Müftülüğü Ailesi Iftar Sofrasında Bir Araya Geldi

mersin müftülüğü ailesi iftar sofrasında bir araya geldi

29 Nisan 2022 - 18:20

Mersin İl Müftülüğü önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda personeli ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yenişehir Hz. Mikdat (Muğdat) Camii müştemilatında bulunan İl Müftülüğü Gençlik, Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezinde verilen iftar yemeğine İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi ve eşi Hanımefendi Fatma Kondi, Diyanet İşleri Başkanlığı Müftüsü Yakup Öztürk, Akdeniz İlçe Müftüsü İbrahim Yavuz ve müftülük personeli katıldı.

İftar öncesinde kısa bir konuşma yapan İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi: “Bu güzel Ramazan akşamında hep birlikte İl Müftülüğü ailesi olarak bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İftar yemeğine iştirak ederek soframızı bereketlendiren kıymetli çalışma arkadaşlarım; hepinizi sevgi, saygı ve hürmetlerimle selamlıyorum. Son günlerini yaşadığımız mübarek Ramazan ayının birliğimize, kardeşliğimize, huzurumuza vesile olmasını temenni ediyorum. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak en doğru bilgiyi doğru kaynaktan insanlarımıza aktarabilmek için sizlerle birlikte her alanda gece gündüz gayret ediyoruz. Bu anlamda yürüttüğümüz hizmetlerde göstermiş olduğunuz gayret ve özveriden dolayı teşekkür ediyorum. Bu akşam buraya teşrif edip geldiniz hepinizden Allah razı olsun diyor, şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından ezanın okunmasıyla oruçlar hep birlikte açıldı. Samimi bir ortamda geçen iftar yemeği, İstanbul Bağcılar İlçe Müftüsü olarak atanan Akdeniz İlçe Müftüsü İbrahim Yavuz’a hediye takdimi ve yapılan dua ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi