Mısır’ın Seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi Için...

Mısır'ın Seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi Için Kayseri’de Salalar Okundu Ve Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

mısır'ın seçilmiş cumhurbaşkanı muhammed mursi için kayseri’de salalar okundu ve gıyabi cenaze namazı kılındı

19 Haziran 2019 - 17:12

Müstakim duruşu ve onurlu mücadelesiyle asil bir tavrın ve mü'mince bir hayatın örneği olan Mısır'ın seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, maruz kaldığı zulüm ve baskıyla, yaşadığı zor şartlar altında Hakk’a yürüdü.

Şehadeti nedeniyle bu gün tüm yurt genelinde il ve ilçelerimizdeki merkezi camilerde sala okundu, Kur’an-ı Kerim tilavet edilerek dualar edildi ve öğle namazını müteakip gıyabi cenaze namazı kılındı.

İlimizde de Hunat Camii’nde İl Müftü Vekilimiz İl Müftü Yardımcısı Ahat Taşcı tarafından Hunat Camii’nde namazdan önce dua edilerek öğle namazını müteakip sonrası gıyabi cenaze namazı kıldırıldı. Gıyabi cenaze namazı sonrası Emekli İl Vaizi Mehmet Bektaş tarafından da dua yapıldı.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri