Müftü kaza gecirdi.

Müftü kaza gecirdi. kazayla ilgili sorusturma baslatıldı.

18 Kasım 2018 - 21:29 - Güncelleme: 18 Kasım 2018 - 21:38

Mardin-Kızıltepe Karayolu'nda Kızıltepe İlçe Müftüsünün içerisinde bulunduğu makam aracı, başka bir aracın çarpmasıyla şoförün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıkarak ağaca çarptı.

Çarpmanın etkisiyle ağaç yerinden sökülürken, otomobilde bulunan Kızıltepe İlçe Müftüsü Masum Taşçı, oğlu Sadullah Taşçı, şoförü Mehmet Nurullah Gümüşçü ve İlçe Vaizi Kemal Kahraman kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza saat 13.00 sıralarında İlçe Jandarma Komutanlığı yakınında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Mardin istikametine gitmekte olan İlçe Müftüsü Masum Taşçı'nın 47 KS 112 plakalı makam aracını kullanan Şoförü Mehmet Nurullah Gümüşçü, başka bir aracın çarpması nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybedince refüje çıkarak palmiye ağacına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle ağaç yerinden söküldü. Otomobilde bulunan Kızıltepe İlçe Müftüsü Masum Taşçı, oğlu Sadullah Taşçı, şoförü Gümüşçü ve İlçe Vaizi Kemal Kahraman kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza nedeniyle maddi hasarın oluştuğu otomobil, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Müftü Taşçı'nın bulunduğu araca çarpan diğer araç olay yerinden kaçarken polis kaçan aracın sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Mehmet Aslan - İLKHA)

YORUMLAR

• 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için Başvurular Başladı
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için...