Muğla’da ömrünü Kur’an’a Vakfeden Ertuç Ve Talebeleri...

Muğla'da ömrünü Kur'an'a Vakfeden Ertuç Ve Talebeleri Müftü çapçı'yı Ziyaret Etti

ömrünü kur'an'a vakfeden ertuç ve talebeleri müftü çapçı'yı ziyaret etti

23 Aralık 2022 - 18:25

Isparta Mekke Kur’an Kursu Kurucusu emekli Müftü Halil İbrahim Ertuç hafızlık yaptırdığı öğrencileri ile birlikte Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Muğla’da görevli Öğrencileri İsmail Çuhadar ve Kerim Soydaşın yanı Isparta İl Müftülüğü Vaizi Yavuz Derdiyok, İl Müftülüğü Basın Yayın Sorumlusu Kadir Güngör,  Kur’an Kursu Hocası Adem Arıbaş da hazır bulundu.

Kur’an hizmetlerinden bahseden Ertuç, hafızlık kursunda yaptıkları çalışmaları anlattı.
Müftü Çapçı ile fikir alıverişinde bulunan Ertuç kendisine hizmetlerinde  başarılar diledi.

Ömrünü Kur’an’a adamış Ertuç ve talebelerini ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu aktaran Müftü Çapçı da ziyaret dolayısı ile Ertuç ve talebelerine teşekkür etti.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri