Muğla Il Müftülüğü Yangın Bölgesinde

muğla il müftülüğü yangın bölgesinde

10 Ağustos 2021 - 18:25

Muğla İl Müftümüz Sayın Yaşar Çapçı yangın afetlerinin yaşandığı Marmaris, Menteşe, Milas, Köyceğiz, Bodrum, Kavaklıdere ve Yatağan İlçelerindeki yangın bölgelerinde çalışmalarına devam ediyor. Göreve başladığı ilk günden itibaren İlçe Müftülükleri ve Türkiye Diyanet Vakfı çalışanları, yangında görevli devlet kurumlarıyla koordineli olarak yardımlarını ulaştırıyor. Türkiye Diyanet Vakfı gıda ve çeşitli diğer yardımlarla yangında zarar gören halkımıza ulaşıyor. Gönüllü olarak yangında görev alan Diyanet çalışanları gerek bizzat yangın söndürmede ekiplere destek vermeye gerekse çalışanların su, buz ve gıda gibi ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Sayın İl Müftümüz yürütülen çalışmaların yanında İlçe müftülerimizle gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkımızın ve çalışanların moral ve motivasyonunu üst seviyede tutmalarına katkı sağlıyor.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret