Nevşehir’de Hastalarımızın Gönüllerine Misafir Olduk...

Nevşehir'de Hastalarımızın Gönüllerine Misafir Olduk...

hastalarımızın gönüllerine misafir olduk...

04 Şubat 2022 - 18:35

Üç ayların başlangıcı ve Regaib Kandili münasebetiyle İl Müftülüğünce düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Nevşehir Devlet Hastanesi Manevi Destek Birimi tarafından hastane bünyesinde ziyaretler gerçekleştirildi.

Hastanede yatan hastalar başta olmak üzere hasta yakınları ve personel ziyaret edildi.

Hastane Başhekimi Dr. Macit Yalçın, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Erol Keleş ile birlikte Manevi Destek Uzmanları Fatih Yıldız ve Özlem Dinçer, hastane servisinde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Nevşehir Devlet Hastanesi Manevi Destek Biriminde Görevli Din Hizmetleri Uzmanı Fatih Yıldız, “Üç ayların başlangıcı ve rahmet ve bereket ile dolu mübarek Regaib Kandilini ihya etmeye çalışıyoruz. Bu çerçevede Nevşehir İl Müftülüğümüz tarafından gerçekleştirilen etkinlikler içerisinde hastane ve hasta ziyareti çok büyük bir önem arz ediyor. Bizler, Diyanet İşleri Başkanlığımızı ve İl Müftülüğümüzü temsilen hastalarımızın gönüllerine misafir olduk. Ziyaretler esnasında çok duygulu anlar yaşandı. Onun huzur bahşeden manevi ikliminden bir nebze olsun hasta kardeşlerimize sunabildiysek ne mutlu bize.” diye konuştu.

Koronavirüs salgını ile mücadelede emeklerini esirgemeyen sağlık çalışanlarına teşekkür eden Yıldız, Sağlık kuruluşlarındaki hasta ve hasta yakınları ile hastane personeline, talepleri doğrultusunda dini konularda rehberlik yapma, moral, motivasyon ve manevi destek hizmeti sunduklarını aktararak, tüm sağlık çalışanlarının Üç Aylarını ve Regaib Kandillerini tebrik etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas Merkezi Yerleşkesinde Incelemlerde Bulundular
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas...
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı'yı Makamında Ziyaret Etti.
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar...