Niğde’de Deprem Tatbikatı Gerçekleştirildi.

Niğde'de Deprem Tatbikatı Gerçekleştirildi.

deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

03 Kasım 2022 - 18:40

Diyanet İşleri Başkanlığı Merkez ve Taşta Teşkilatının tüm birimlerine yönelik eş zamanlı "Deprem Anı-Çök Kapan-Tutun ve Tahliye Tatbikatı" gerçekleştirildi.

İbrahim Baloğlu Kur'an Kursu'nda yapılan tatbikata Niğde Valisi Mustafa Koç, Alay Komutanı Nihat Özkök, Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, Daire Müdürleri ve basın mensupları katıldı. Başarılı bir şekilde gerçekleştirilen tatbikat sonrası Vali Koç öğrencilere tavsiyelerde bulundu ve tatbikattaki başarılarından dolayı teşekkür etti. Basın mensuplarına da açıklamalarda bulunan Vali Mustafa Koç, ülkemizin bir deprem bölgesi olduğunu, bundan dolayıda yapılan tatbikatların önem arzettiğini ifade etti. Tatbikatın, İlimiz Merkez ve ilçelerindeki müftülük binaları ve Kur'an Kurslarının tamamında gerçekleştirildiğini ifade etti.

Tatbikat sonrası İl Müftüsü Osman Ayas'dan  Kur'an Kursları hakkında bilgi alan Vali Koç, sonrasında öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret