Niğde’de Kuşaklar çatışması Değil Kuşaklar Buluşması

Niğde'de Kuşaklar çatışması Değil Kuşaklar Buluşması

kuşaklar çatışması değil kuşaklar buluşması

21 Ekim 2022 - 18:40

Geçtiğimiz sene 44 ilde pilot olarak uygulanan "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum” projesi bu yıl 81 il ile birlikte Niğde'de de başarılı bir şekilde uygulanıyor. Proje paydaşları olan Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, sahada ki manevî danışmanlar, öğretmenler ve gençlik liderlerinin ortak çalışmasıyla devam ediyor.

Niğde Merkezli 4 ortaokul ve 2 Gençlik Merkezi’nin dahil edildiği bu çalışma kapsamında 5 Şubat Ortaokulu öğrencileri, Ömer Halisdemir Erkek Öğrenci Yurdunda kalan ve üniversitede eğitim gören abileriyle buluştular.

Niğde İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Mustafa Bıyık’ın koordinesinde yapılan bu buluşmada öğrencilere yemek ikramı yapıldı ve ileride okumak istedikleri fakülteler tanıtıldı.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...