Muş Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir, Malazgirt Ilçesindeki...

Muş Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir, Malazgirt Ilçesindeki Selçuklu Elif Kız Yatılı Kur'an Kursu Açılış Programına Katıldı.

muş il müftüsü ibrahim halil demir, malazgirt ilçesindeki selçuklu elif kız yatılı kur'an kursu açılış programına katıldı.

21 Ekim 2022 - 18:30

Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Malazgirt İlçesindeki Selçuklu Elif Kız Yatılı Kur'an Kursu açılış programına katıldı.

Açılışa Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Malazgirt İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Tefek ve davetliler katıldı.

Açılış programında konuşan Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Kur’an kurslarının önemine değindi.

Müftü Demir “Öncelikle Kur’an’ın tilavet edileceği, memlekete, millete hizmet edecek, gelecekte anne  adayı olacak  kızlarımızın yetişeceği bu kursun açılışı için bizi bir araya getirdiğinden dolayı Rabbimize sonsuz hamdu senalar olsun. Biliyorsunuz Kur’an’ın okunduğu yerde, Kur’an’ın hıfz edildiği yerde, rahmet vardır, bereket vardır. İnanıyorum ki, Malazgirt’e böyle bir hafızların yetişeceği Kur’an Kursunun açılmış olması bu İlçe için rahmettir, berekettir. Birçok kazayı belayı def edecektir. Buna sizlerde ileriki zamanlarda şahitlik edeceksiniz inşallah. Bizler dua ederek kızlarımızın hafızalarının kuvvetli, zekâlarının keskin, işlerinin kolay, Allah’ın onları koruması, muvaffak kılması ve muhafaza etmesi duasıyla kursumuzu açıyoruz. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar ve Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram'ım  konuşmalarının ardından, İl Müftümüz İbrahim Halil Demir'in yapmış olduğu dua ile Selçuklu Elif Kız Yatılı Kur’an Kursunun açılışı yapıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu