Osmaniye’de Eğitimci Yazar Alişan Kapaklıkaya Tarafından...

Osmaniye'de Eğitimci Yazar Alişan Kapaklıkaya Tarafından Müftülüğümüz Personeline Konferans Verildi

eğitimci yazar alişan kapaklıkaya tarafından müftülüğümüz personeline konferans verildi

30 Eylül 2021 - 18:50

Müftülüğümüz Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri bir araya gelen Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya, Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde düzenlenen konferans programına katıldı.
 Kur’anı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşması İl Müftüsü Ali Çakmak tarafından gerçekleştirildi.
 Daha sonra programda söz alan Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya katılımcılara konferans verdi. Program sonunda İl Müftüsü Ali Çakmak, günün hatırası olarak Alişan Kapaklıkaya’ya hediye takdiminde bulundu.
 Programa İl Müftüsü Ali Çakmak, İl Müftü Yardımcısı Alaaddin Hançer, Şube Müdürleri, Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

Yalova'da Hacılarımızı Uğurluyoruz
Adiyaman'da Din Görevlilerinden Depremzede Annelere Anlamlı Ziyaret