Osmaniye’de Hafızlık Eğitimleri Uzaktan Eğitim Metoduyla...

Osmaniye'de Hafızlık Eğitimleri Uzaktan Eğitim Metoduyla Sürdürülüyor

hafızlık eğitimleri uzaktan eğitim metoduyla sürdürülüyor

23 Nisan 2020 - 18:50

Osmaniye İl Müftülüğü ve İlçe müftülüklerine bağlı Kur'an kurslarında, hafızlık eğitimleri uzaktan eğitim metoduyla yapılıyor.

Salgın nedeniyle Kur’an kurslarında yüz yüze eğitime ara verilmesinin ardından hafızlık eğitimlerine uzaktan eğitim metoduyla devam eden öğrencilerden 5 öğrenci hafızlık eğitimini tamamlayarak bu zorlu süreçte hocalarına ve ailelerine büyük sevinç yaşattılar.

Gülistan Kız Kur'an Kursu'nda Elif Sena Duysak ve Meryem Çakır, Elif Körlü Kız Kuran Kursu'nda Nisanur Kara ve Fatma Karaca, Merkez Kur'an Kursu'nda Enes Ergüleç hafızlıklarını tamamladılar.

Osmaniye İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu "Bu zorlu süreçte gayret gösteren başta öğrencilerimize, veli ve hocalarımıza fedakârlıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim hafızlarımızın sayısını artırsın, hafız olarak yaşayabilmelerini, dini mübini İslama hizmet etmelerini nasip eylesin" dedi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri