Osmaniye’de Huzurevini Ziyaret

Osmaniye'de Huzurevini Ziyaret

huzurevini ziyaret

21 Aralık 2022 - 18:50

Osmaniye İl Müftüsü Ali ÇAKMAK, Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Özden Huzurevi sakinlerine vefa ziyareti gerçekleştirdi. Huzurevi Müdürü Yasemin ŞENTÜRK tarafından karşılanan ve misafir edilen İl Müftümüz Ali ÇAKMAK huzurevi sakinleri ve yapılan hizmetler hakkında bilgi aldı. Daha sonra huzur evinde ikamet eden ulu çınarlarımız ile bir araya gelerek  sohbet eden Müftü Ali ÇAKMAK, onların müftülük tarafından giderilebilecek bir ihtiyaçlarının olup olmadığı, maddi ve manevi bir ihtiyacının bulunup bulunmadığını sordu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbet esnasında yaşlılarımız ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Müftü Ali ÇAKMAK “yaşlılığında güzelliklerinin bulunduğunu, yüce Allahın verdiği ömür nimetinin kıymetini bilmemiz gerektiğini, yaşlılarımızın hürmete layık büyüklerimiz olduğunu ve yaşlılarımıza hem vatandaş olarak hem devlet yetkilileri olarak sahip çıkmamız gerektiğini vurguladı ve Müftülük olarak her daim huzurevi sakinlerimizin yanında olduklarını ifade etti.” Müftü Ali ÇAKMAK huzurevi yetkilileri ve çalışan personele yaptıkları hizmetin büyük kıymet taşıdığını ifade etti ve yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek ayrıldı.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı