Osmaniye’de “proje Hazırlama Eğitimi" Semineri (doğaka)

Osmaniye'de “proje Hazırlama Eğitimi" Semineri (doğaka)

“proje hazırlama eğitimi" semineri (doğaka)

21 Kasım 2019 - 18:52

Osmaniye İl Müftülüğümüzde, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından “Proje Hazırlama Eğitimi Semineri” düzenlendi.

DOĞAKA Uzmanı Erdal İLBAY tarafından verilen seminere Müftülüğümüz bünyesinde farklı unvanlarda görev yapan personellerimiz katıldı.

Müftülüğümüz toplantı salonunda 2 gün süreyle devam eden seminerde, projeler hazırlanırken nelere dikkat edilmesi gerektiği, proje başvurularının ne şekilde yapılacağı, proje döngüsü yönetimi, başvuru rehberi ve proje başvuru formlarının gözden geçirilmesi vb. konularda  teorik ve uygulamalı olarak eğitim verildi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...