Osmaniye’de şehit Piyade Uzman çavuş Serkan Deprem Düziçi...

Osmaniye'de şehit Piyade Uzman çavuş Serkan Deprem Düziçi Ilçesinde Dualarla Toprağa Verildi

şehit piyade uzman çavuş serkan deprem düziçi ilçesinde dualarla toprağa verildi

06 Şubat 2020 - 18:51

Suriye’de İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde Esad rejiminin saldırısı sonucu şehit düşen  Piyade Uzman Çavuş Serkan Deprem, Düziçi ilçesinde toprağa verildi.

Şehidimiz için Düziçi İrfanlı Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu tarafından kıldırıldı. Kılınan namazın ardından  Piyade Uzman Çavuş Serkan Deprem’in naaşı Düziçi Şehitliğinde dualarla toprağa verildi. 

Şehit Serkan DEPREM için düzenlenen cenaze törenine; Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya ve Baha Ünlü, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Murat Türk, ilçe kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, ilçe ve kasaba belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları il ve ilçe müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.   

Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyoruz.  Milletimizin başı sağolsun.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret